Anyone Else Having This Problem?

PipesMagazine Approved Sponsor

.

.
Status
Not open for further replies.

samcoffeeman

Senior Member
Apr 6, 2015
441
0
Occasionally I go to type a reply to a post and no letters appear while I'm typing. This only happens when I'm on my phone, which is usually how I'm accessing. I'm using Google chrome on my Samsung Galaxy(Android). If I refresh the page that usually works but it's getting annoying as it seems to be happening regularly.

 

ashdigger

Preferred Member
Jul 30, 2016
5,296
111
Sam, I have the same problem occasionally. Same gear....Samsung Galaxy Note 5, Note 10.1 Pro and Note 12.4 Pro. It's definitely a Samsung v Chrome glitch.

 

didimauw

Moderator
Staff member
Jul 28, 2013
3,714
1,217
30
WI
This happens to me sometimes as well. Actually it happened the first two times I tried to reply to this. Haha closed the browser and re opened it and it's fixed. ( Also on my phone on Google chrome btw)

 

rodbuster3

Junior Member
Nov 10, 2016
55
0
Yeah i have a LG and chrome i think the main problem is the sites just not set up for mobile all of the lag,Page format,and scrolling are annoying but i always use my phone so its deal or dont read the site unless of course they make it mobile friendly which i doubt if they have not done it yet

 

runic

Member
Oct 5, 2016
139
0
Same problem here. Using both chrome and a galaxy. Really wish they had an app but the glitch issue and the lack of an app isn't going to keep me off the forum, so I trudge along.

 

chasingembers

Preferred Member
Nov 12, 2014
17,233
3,268
A ZTE All-star with Straight Talk and Bing here. No issues. Never use Google or Chrome. Too buggy.

 
Status
Not open for further replies.