Dumb ass question...

PipesMagazine Approved Sponsor

Log in

Search on Site

PipesMagazine Approved Sponsor

Recent Posts

PipesMagazine Approved Sponsor

tarheel1

Preferred Member
Oct 16, 2014
936
0
Go to advanced search options then under items there is seller. Type name of seller there.

http://www.ebay.com/sch/ebayadvsearch?_sofindtype=2

 

fnord

Preferred Member
Dec 28, 2011
2,752
0
Topeka, KS
Thanks, guys.
Janosh, your sig line is great. There's what? Maybe 15 to 17 million people in the world who speak Hungarian?
It could only be funnier if you were Basque.
Thanks!
Fnord

 

misterlowercase

Preferred Member
May 31, 2012
4,296
1
Régebben, hogy megpróbálja verssel finn és néhány költő Finnország találta, hogy nagyon élvezetes, mert fordít egy furcsa módon átírni a dolgokat - mint valami ha azt a koponyám volt zúzott villanykörte napfény villám villámcsapás gerinc csont csont csont csont minden összekapcsolására egy hold sugár puha izom agy ahol csak árnyékok szétszóródik a halványuló fény a tegnapokról memóriát kavargó füst ment ki tudja, hol, miért, vagy ha a halál mindent szeretünk kell egy szép dolog és mi fog történni, ha az összes szimbólumot végül összetörik, mint a válasz mindig egy másik kérdés, amíg a legvégén végződő újra és újra --- nem lehet megmondani, hogy hogyan jön ki és a hang egy-egy anyanyelvi, de függetlenül attól, hogy a szegény a gép fordító, ez egy nagyszerű eszköz, és mindezt számítógépes cucc tesz engem öreg érzés, mint élek Star Trek-szer!
:idea:

:)

 

fnord

Preferred Member
Dec 28, 2011
2,752
0
Topeka, KS
Oh, shit.
I've probably offended somebody.
Janosh, I've never had any problems understanding your posts and find your command of the English language as good as mine. (MLC, WTH did you post? I picked up the word "Maygar," a lot of umlauts plus accent marks and way too many consonants vs. vowels in your verbiage, so please accept my apologies for hurting your Eastern European sensibilities.)
My apologies as well to all Basque shepherds, but thank you for helping settle Montana, Wyoming, California, Nevada, Washington, Oregon and Idaho. (And maybe New Mexico and certain sheep grazing parts of Colorado.) However, if you're a member of the ETA, then please go straight to hell. Real men wage war against real men waging war and they don't plant bombs targeting women and children. That's pretty chickenshit even by IRA and ISIS standards.
Cheers,
Fnord